Λάκι Τζόουνς : «Είμαστε σε καλό μομέντουμ»

Λάκι Τζόουνς : «Είμαστε σε καλό μομέντουμ»

Για τη νίκη στη Ρόσο από του Κολοσσού, τον στόχο του ΠΑΟΚ που δεν είναι άλλος από την είσοδο στην τετράδα αλλά και για το αν ο αποκλεισμός από την Ευρώπη επέδρασε θετικά σε αυτόν και τους συμπαίκτες του μίλησε ο Λάκι Τζόουνς.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από τη Ρόδο επικρατώντας με 79-76 του Κολοσσού, κάνοντας άλμα τετράδας, με τον Λάκι Τζόονς να χαρακτηρίζει σημείο «κλειδί» την καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του, να τονίζει πως «είμαστε σε καλό μομέντουμ» και να παραδέχεται πως μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη «παίζουμε καλύτερα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάκι Τζόουνς

Για το αν η άμυνα ήταν σημείο «κλειδί» για την νίκη: «Ναι, αποφασίσαμε να μπούμε δυνατά, να παίξουμε καλή άμυνα. Γνωρίζαμε πως η ομάδα του Κολοσσού προερχόταν από άσχημα αποτελέσματα, εμείς είμαστε σε καλό μομέντουμ. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε».

Για τον στόχο της ομάδας: «Στόχος είναι η τετράδα και όσο γίνεται ψηλότερα. Πρέπει να συνεχίσουμε τα καλά παιχνίδια. Παιχνίδι με παιχνίδι να βγάζουμε καλύτερη δουλειά και επίδοση».

Για το αν ο αποκλεισμός από την Ευρώπη τους βοήθησε περισσότερο σαν ομάδα: «Μας έχει βοηθήσει ο προπονητής, παίζουμε καλύτερα, έχουμε καλό passing game, κάνουμε το σωστό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ