ΕΣΑΚΕ – MVP της εβδομάδας ο Κάρτερ

ΕΣΑΚΕ – MVP της εβδομάδας ο Κάρτερ

Ο Τάισον Κάρτερ του Λαυρίου αναδείχθηκε MVP της εβδομάδας στη Basket League

Ο Τάισον Κάρτερ του Λαυρίου που είχε εντυπωσιακή παρουσία με 31 πόντους, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 10 κερδισμένα φάουλ, απέναντι στον Ηρακλή αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της εβδομάδας από τον ΕΣΑΚΕ.

Ως γνωστόν η 11η αγωνιστική της Basket League δεν ολοκληρώθηκε καθώς τα ματς Άρης-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-Ιωνικός δεν έγιναν λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Με την καλύτερη επίδοση για την φετινή σεζόν, Stoiximan MVP of the Week αναδείχθηκε ο Τάισον Κάρτερ του Λαυρίου Megabolt!

Ο 23χρονος Αμερικανός γκαρντ των «Μεταλλωρύχων» στην εντός έδρας νίκη της ομάδας του επί του Ηρακλή – την πρώτη μετά από επτά ήττες για την Stoiximan Basket League και το Basketball Champions League – συγκέντρωσε στο ranking 40 βαθμούς (31 πόντοι με 3/3 βολές, 5/7 δίποντα, 6/10 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 10 κερδισμένα φάουλ, 2 φάουλ εναντίον, 2 κλεψίματα, 3 λάθη σε 33’ και 29’’ συμμετοχής) περισσότερους από κάθε άλλο παίκτη στις αναμετρήσεις του Σαββάτου 18 Δεκεμβρίου και της Κυριακής 19/12, αλλά και στο σύνολο του 30ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος μέχρι τώρα!

Η ανάδειξη του Stoiximan MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Stoiximan Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ