ΠΑΟΚ – Ακόμα πέντε κρούσματα κορωνοϊού και αίτημα αναβολής του αγώνα με τον Ιωνικό!

ΠΑΟΚ – Ακόμα πέντε κρούσματα κορωνοϊού και αίτημα αναβολής του αγώνα με τον Ιωνικό!

Μετά τα τρία χθεσινά (15/12) κρούσματα κορωνοϊού στις τάξεις του ΠΑΟΚ, προστέθηκαν ακόμη πέντε σήμερα, με αποτέλεσμα να κατατεθεί αίτημα αναβολής του παιχνιδιού με τον Ιωνικό (18/12).

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, καθώς σήμερα (16/12) διαπιστώθηκαν πέντε ακόμα θετικά κρούσματα Covid-19.

Αν συμπεριλάβουμε μάλιστα και τα τρία μέλη του τιμ του Δικεφάλου, τα οποία βρέθηκαν την Τετάρτη (15/12) θετικά στον ιό, ο ΠΑΟΚ έχει να διαχειριστεί συνολικά οκτώ κρούσματα κορωνοϊού.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι άνθρωποι των «ασπρόμαυρων» κατέθεσαν αίτημα αναβολής του ερχόμενου (18/12) εκτός έδρας παιχνιδιού με αντίπαλο τον Ιωνικό Νίκαιας (17:00), το οποίο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα γίνει δεκτό από τον ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Δικεφάλου»:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ενημερώνει ότι από τα αποτελέσματα των νέων διαγωνιστικών τεστ, πέντε ακόμη μέλη της ομάδας μας βρέθηκαν θετικά στον COVID-19. Τα πέντε μέλη του αγωνιστικού τμήματος απομονώθηκαν, ενώ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ.

Για λόγους δημόσιας υγείας, αλλά και καθώς ο συνολικός αριθμός των ενεργών κρουσμάτων είναι ήδη πολύ μεγάλος, κατατέθηκε αίτημα προς τον ΕΣΑΚΕ για την αναβολή του προγραμματισμένου για το Σάββατο (18/12) αγώνα με τον Ιωνικό».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ