Παναθηναϊκός – Και δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στους πράσινους

Παναθηναϊκός – Και δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στους πράσινους

Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως μετά από τον νέο μοριακό έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε και δεύτερο μέλος της ομάδας θετικό στον κορωνοϊό.

Μεγάλο πονοκέφαλο έχει δημιουργήσει ο κορωνοϊός στον Παναθηναϊκό, με τους πράσινους να ανακοινώνουν δύο θετικά κρούσματα μέσα σε λίγες ώρες και μόλις δύο ημέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την EuroLeague (23/12, 21:00).

Το «κακό» ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης και συνεχίστηκε με τον νέο μοριακό έλεγχο που διενεργήθηκε και μένει να φανεί το μέγεθος της διασποράς που θα υπάρξει και το αν θα επηρεαστεί η διεξαγωγή του αγώνα με τους ερυθρόλευκους. Το πρώτο κρούσμα αφορούσε ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου, ενώ το δεύτερο παίκτη της ομάδας.

Όσον αφορά την EuroLeague, έχει προβλέψει ήδη από πέρυσι για τέτοιες καταστάσεις και αναφέρει πως ένα παιχνίδι θα αναβάλλεται μόνο όταν μία ομάδα έχει λιγότερους από οχτώ ετοιμοπόλεμους παίκτες: «Παιχνίδια που αποκλείεται να διεξαχθούν σύμφωνα με τον προγραμματισμό, επειδή μια ομάδα έχει λιγότερους από οκτώ παίκτες «ετοιμοπόλεμους», εξαιτίας του ότι ένας ή περισσότεροι παίκτες βρέθηκαν θετικοί στην COVID-19, θα αναβάλλονται και θα επαναπρογραμματίζονται».

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως έπειτα από τον νέο μοριακό έλεγχο που διενεργήθηκε και δεύτερο μέλος της ομάδας μας διεγνώσθη θετικό στον COVID-19.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ