Μένει στην ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν ο Χάμερ (pic)

Μένει στην ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν ο Χάμερ (pic)

Ο Αμερικανός φόργουορντ θα συνεχίσει να φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα μέχρι το τέλος της σεζόν αφού δεν έκανε χρήση της επιλογής για αποχώρηση μετά τους τρεις μήνες του συμβολαίου του.

Παίκτης της ΑΕΚ θα παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν ο Ίαν Χάμερ. Ο Αμερικανός φόργουορντ που αποκτήθηκε από την Ένωση τον περασμένο Οκτώβριο και έχει αποδειχτεί πολύ σημαντικός για την ομάδα, είχε υπογράψει συμβόλαιο τριών μηνών με τους «κιτρινόμαυρους».

Με το τέλος του τριμήνου ο Χάμερ είχε τη δυνατότητα να αποχωρήσει αν έκανε χρήση του opt out, κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη κι έτσι το συμβόλαιο του παίκτη ανανεώθηκε αυτόματα μέχρι το καλοκαίρι.

Ο Στέφανος Δέδας έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Χάμερ και επιθυμούσε διακαώς την παραμονή του, οπότε η συγκεκριμένη εξέλιξη χαροποιεί ιδιαίτερα και τον Έλληνα προπονητή που ποντάρει πολλά πάνω του.

Σε 8 ματς στην Basket League, ο Χάμερ μετρά 13 πόντους, 5.5 ριμπάουντ, 1.38 ασίστ, 1.88 κλεψίματα ενώ στο BCL κατέγραψε 13.3 πόντους, 7.6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1.6 κλεψίματα σε 5 ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ