«Κλείδωσε» η διπλή επιστροφή στην ΑΕΚ

«Κλείδωσε» η διπλή επιστροφή στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ήρθε σε προφορική συμφωνία με τους Κιθ Λάνγκφορντ και Μάρκους Σλότερ οι οποίοι αναμένεται να επιστρέψουν με το νέο έτος στην Ένωση.

Η πρόκριση της ΑΕΚ στο Final 4 του Κυπέλλου έκανε ακόμη μεγαλύτερη την ανάγκη για ενίσχυση της ομάδας η οποία θέλει να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο στο υπόλοιπο της σεζόν, αφήνοντας πίσω της τα τεράστια προβλήματα που αντιμετώπισε από το καλοκαίρι.

Βέβαια ο βραχνάς των 13 μπαν από την FIBA υφίσταται ακόμη και μέχρι να ρυθμιστεί, η Ένωση που κινδυνεύει και με αφαίρεση τριών βαθμών από τον ΕΣΑΚΕ, δεν μπορεί να προχωρήσει σε προσθήκη παικτών από το εξωτερικό. Μπορεί όμως να πάρει παίκτες που την περσινή σεζόν είχαν αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα κι έχουν ακόμη εδώ τα δελτία τους.

Τέτοιες είναι και οι περιπτώσεις των Κιθ Λάνγκφορντ και Μάρκους Σλότερ οι οποίοι ολοκλήρωσαν την περσινή σεζόν στην ΑΕΚ και όπως όλα δείχνουν θα φορέσουν και πάλι τα κιτρινόμαυρα. Οι δύο παίκτες έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Δικέφαλο και τις πρώτες μέρες του νέου έτους αναμένεται να γίνουν και τυπικά παίκτες της ΑΕΚ.

Το σημαντικό είναι πως δεν θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής και θα τεθούν άμεσα στη διάθεση του Στέφανου Δέδα εν όψει της απαιτητικής συνέχειας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ