ΑΕΚ – Παραμένει ανοιχτό το θέμα του Ανγκόλα παρά τη διαφορά με Μακάμπι

ΑΕΚ – Παραμένει ανοιχτό το θέμα του Ανγκόλα παρά τη διαφορά με Μακάμπι

Μπορεί να υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα «θέλω» της ΑΕΚ και την προσφορά της Μακάμπι, όμως παραμένει ανοιχτό το θέμα του Μπράιαν Ανγκόλα.

Η σημαντική διαφορά ανάμεσα στην πρόταση της Μακάμπι και τις απαιτήσεις της ΑΕΚ δεν φέρνουν και το τέλος στην υπόθεση του Μπράιαν Ανγκόλα. Αντιθέτως, το ενδεχόμενο παραχώρησης του στην ομάδα του Τελ Αβίβ παραμένοι ανοιχτό.

Οι Ισραηλινοί, που θέλουν να πλαισιώσουν τον Σκότι Γουίλμπεκιν, κατέθεσαν πρόταση ύψους 100.000 ευρώ, όμως η Ένωση αξίωσε σε πρώτη φάση τις 300.000 ευρώ. Από την πλευρά του ο 27χρονος άσος θα ήθελε να μετακομίσει σε μια ομάδα Ευρωλίγκας, καθώς δεν ξέρει αν θα έχει ξανά στο άμεσο μέλλον τέτοια ευκαιρία στα χέρια του.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τον θέλει στην ομάδα του, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα επανέλθει με νέα βελτιωμένη προσφορά. Αν και εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο ομάδες, η ΑΕΚ θα κινηθεί άμεσα για να καλύψει το κενό, που θα αφήσει ο Κολομβιανός.

Η «κιτρινόμαυρη» διοίκηση είναι σε επικοινωνία με τον Μάνι Χάρις, ο οποίος φαίνεται έτοιμος να επιστρέψει ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στην υπόθεση με τον Ανγκόλα. Επιπλέον, ανοιχτή είναι και η υπόθεση του Κιθ Λάνγκφορντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ