ΑΕΚ – Δικαιώθηκε δικαστικά για τρεις υποθέσεις οφειλών

ΑΕΚ – Δικαιώθηκε δικαστικά για τρεις υποθέσεις οφειλών

H AEK κέρδισε δικαστική μάχη απέναντι στους Ματ Λοτζέσκι, Γιόνας Μασιούλις και Βαγγέλη Αγγέλου, με το δικαστήριο να αποφασίζει πως η ΚΑΕ είναι εντάξει οικονομικά απέναντί τους.

Η ΑΕΚ ταλαιπωρείται από το καλοκαίρι με διάφορα ban από τη FIBA, λόγω οφειλών σε πρώην μέλη της, όμως πήρε μια βαθιά, τριπλή μάλιστα, ανάσα, βλέποντας το δικαστήριο να κάνει αποδεκτά τα αιτήματά τις για ορισμένες περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα, ο κύριος Φωτεινός Καλαφάτης, πρόεδρος του μονομελούς πειθαρχικού οργάνου του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε ότι η «Βασίλισσα» έχει εξοφλήσει πλήρως τους Γιόνας Μασιούλις και Ματ Λοτζέσκι, ενώ ταυτόχρονα έκανε δεκτό και τον σχετικό διακανονισμό των λοιπών οφειλών προς τον Βαγγέλη Αγγέλου, πρώην προπονητή της ομάδας.

Έτσι δεν θα της αφαιρεθούν βαθμοί για οικονομικές υποχρεώσεις και μάλιστα είναι πολύ πιθανό η ΑΕΚ να κινηθεί πλέον κατά του Ματ Λοτζέσκι νομικά απαιτώντας η ίδια χρήματα, καθώς νομιμοποιείται να το πράξει.

Ο Βέλγος δεν πλήρωσε κανένα από τα πρόστιμα που του είχαν επιβληθεί για τα ταξίδια που έκανε, κάποιες φορές χωρίς άδεια, στην Αμερική και οι προσθαφαιρέσεις τις οποίες δέχτηκε ο δικαστής τον φέρνουν να χρωστάει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ