Τι ισχύει με το συμβόλαιο του Παπαγιάννη

Τι ισχύει με το συμβόλαιο του Παπαγιάννη

Τα σενάρια που κυκλοφορούν και τι περιμένει ο Έλληνας σέντερ του Τριφυλλιού.

Ο Γιώργος Παπαγιάνης βαδίζει πλέον στα 24 του χρόνια. Ο ύψους 2,18 σέντερ έπειτα από την περιπέτεια του στον μαγικό κόσμο του NBA, με την φανέλα των Σακραμέντο Κίνγκς, επέστρεψε ξανά στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2018 με σκοπό να ηγηθεί της ομάδας του τριφυλλιού.

Άλλωστε είναι κοινό μυστικό πως στο «πράσινο» στρατόπεδο άπαντες βλέπουν στο πρόσωπο του 24χρονου τον άνθρωπο που θα σηκώσει το βάρος του αρχηγού στις πλάτες του, και θα είναι αυτός ο οποίος θα γίνει ο παίκτης αναφορά του συλλόγου για τα επόμενα χρόνια.

Αν και είμαστε ακόμη στα μέσα της σεζόν, δεν είναι λίγοι αυτοί που βλέπουν το προσεχές καλοκαίρι ο Γιώργος Παπαγιάννης να ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του και να αποχωρεί από την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη.

Ωστόσο το συγκεκριμένο σενάριο δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες, μιας και ο παίκτης των «πρασίνων» το καλοκαίρι που μας έρχεται δεν θα είναι ελεύθερος.  Υπάρχει μόνο υψηλό μπάι-άουτ, που του επιτρέπει να πάει στο ΝΒΑ. Τίποτε άλλο.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, ενώ για την ώρα δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2023, με τους ανθρώπους του εξάστερου, όσο και τον ίδιο να επιθυμούν αυτή η συνεργασία να επεκταθεί και για τα επόμενα χρόνια.

Στο μπασκετ όπως και στην ζωή ποτέ μην λες ποτέ, ωστόσο αν όλα κυλήσουν ομαλά ο 24χρονος σέντερ θα συνεχίσει να είναι μέλος του Παναθηναϊκού και μετά το καλοκαίρι του 2023…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ