Μπαρτζώκας – «Η ομάδα πρέπει να παραμείνει σταθερή ανεξαρτήτου προγράμματος»

Μπαρτζώκας – «Η ομάδα πρέπει να παραμείνει σταθερή ανεξαρτήτου προγράμματος»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ιωνικού, τονίζοντας πως οι Ερυθρόλευκοι πρέπει να μείνουν σταθεροί ανεξάρτητα από το πρόγραμμα που έχουν.

Ο Ολυμπιακός είχε ένα εύκολο βράδυ κόντρα στον Ιωνικό τον οποία και διέλυσε με σκορ 109-65, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει στις δηλώσεις του πως οι Ερυθρόλευκοι πρέπει να μείνουν σταθεροί όποιο κι αν είναι το πρόγραμμά τους.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην εμφάνιση του Κουίνσι Έισι που φάνηκε να βρίσκει ρυθμό, αλλά και στη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

Για την αντίθεση με το παιχνίδι του κυπέλλου: «Είχαμε κερδίσει τον Παναθηναϊκό τότε και ήμασταν πιο χαλαροί. Σήμερα προερχόμασταν από ήττα και ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε».

Για τη συνέχεια: «Είναι το μοναδικό μας παιχνίδι στο πρωτάθλημα φέτος. Είχαμε καλές συνεργασίες και κυκλοφορία με την μπάλα. Η σταθερότητα είναι ένα ζητούμενο για εμάς. Η ομάδα πρέπει να παραμείνει σταθερή ανεξαρτήτου προγράμματος και να είναι πιστή στις αρχές της».

Για την Euroleague: «Το κάθε ματς είναι διαφορετικό. Πρέπει να προσπαθήσουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να διατηρήσουμε τη συνοχή μας. Έχουμε κίνητρο και στην Ελλάδα, έχουμε ήδη προκριθεί στο Κύπελλο Ελλάδας που είναι ένας στόχος μας και πρέπει να έχουμε την ίδια φιλοσοφία».

Για τον Έισι: «Δεν μπορώ να πω αν είμαι ευχαριστημένος σε ένα παιχνίδι που είναι στους 35 πόντους. Έχει 600 παιχνίδια στο ΝΒΑ ο Έισι και θέλουμε να τον βοηθήσουμε να βρει τον ρυθμό του και να μας βοηθήσει κι εκείνος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ