Ολυμπιακός – Ιωνικός 109-65 – Επέστρεψε στις κατοστάρες ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός – Ιωνικός 109-65 – Επέστρεψε στις κατοστάρες ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε προβλήματα κόντρα στον Ιωνικό Νίκαιας, επικρατώντας εύκολα στο ΣΕΦ με σκορ 109-65 και παίρνοντας την πρώτη του νίκη για το νέο έτος.

Την πρώτη του νίκη (και μεγαλύτερη σε έκταση) για το νέο έτος πήρε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε πολύ εύκολα του Ιωνικού Νίκαιας στο ΣΕΦ με σκορ 109-65, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Basket League, επιστρέφοντας έτσι στις… αγαπημένες του κατοστάρες.

Οι Ερυθρόλευκοι ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι σε όλη τη διάρκεια του ματς, ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο παίζοντας πολύ όμορφο μπάσκετ και δεν άφησε τους φιλοξενούμενους να πιστέψουν πως μπορούν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από το παιχνίδι.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρήκε πολλούς διαφορετικούς πρωταγωνιστές στο ματς, με τον Σάσα Βεζένκοφ να έχει 16 πόντους, τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη 15 και τους Μουσταφά Φαλ, Τάιλερ Ντόρσεϊ με 13. Ρυθμό φάνηκε ότι βρήκε και ο Κουίνσι Έισι που σκόραρε 12 πόντους και ανέβασε κατακόρυφα την ψυχολογία του. Για τους Νικαιώτες πολύ καλός ήταν ο Γιουτζίν Τζέρμαν με 13 πόντους.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πάρα πολύ καλά την αναμέτρηση, τρέχοντας ένα σερί 10-0, και αναγκάζοντας τον Ιωνικό να πάρει τάιμ άουτ. Αμέσως μετά οι παίκτες του Κούρο Σεγκούρα έτρεξαν ένα δικό τους σερί 8-0 και πλησίασαν, όμως οι Ερυθρόλευκοι έσφιξαν την άμυνά τους και άρχισαν σιγά-σιγά να αυξάνουν εκ νέου τη διαφορά.

Οι Πειραιώτες βρήκαν ρυθμό στο πίσω μέρος του παρκέ, έβγαλαν αρκετούς αιφνιδιασμούς και σε συνδυασμό με την ευστοχία από μακριά έφεραν το προβάδισμά τους πάνω από τους δέκα πόντους. Στα ίδια επίπεδα και η δεύτερη περίοδος, με τη διαφορά να ξεπερνά και τους είκοσι πόντους, ωστόσο το ημίχρονο έκλεισε στο +19 για τον Ολυμπιακό (55-36).

Οι Ερυθρόλευκοι δεν κατέβασαν ταχύτητα στην τρίτη περίοδο, βρίσκοντας πολλές λύσεις με τον Μουσταφά Φαλ να κάνει… πάρτι κοντά στο καλάθι. Ο Ιωνικός είχε κι εκείνος τις στιγμές του, όμως σε πολλές περιπτώσεις έκανε βεβιασμένα λάθη που έδιναν χώρο στον Ολυμπιακό να τρέξει. Η τελευταία περίοδος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και μοναδικό ενδιαφέρον ουσιαστικά είχε η παρουσία του Κουίνσι Έισι, ο οποίος βρήκε ρυθμό και τελείωσε το ματς με 12 πόντους που δείχνουν πολλά ενόψει της συνέχειας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ