Ζούρος – «Έχουμε τέσσερα σερί παιχνίδια και είναι λίγο απάνθρωπο»

Ζούρος – «Έχουμε τέσσερα σερί παιχνίδια και είναι λίγο απάνθρωπο»

Ο Ηλίας Ζούρος αναφέρθηκε στη νίκη του Προμηθέα επί του Ηρακλή, αλλά και στα συνεχόμενα ματς που έπονται για τους Πατρινούς τα οποία χαρακτήρισε... απάνθρωπα.

Ο Προμηθέας Πάτρας πήρε μια πολύ σημαντική νίκη στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Ηρακλή, με τον Ηλία Ζούρο να τονίζει ότι έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε και τα συνεχόμενα παιχνίδια που έχει μπροστά του η ομάδα της Πάτρας, επισημαίνοντας ότι είναι λίγο απάνθρωπο όλο αυτό.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Ηλίας Ζούρος:

«Δε γνωρίζαμε τι θα δούμε και τι θα περιμένουμε. Μπήκαμε σε ρυθμούς αγώνα μετά από καιρό με δύο καινούριους παίκτες, τον Άντριτς και τον Σίμπσον.

Συνολικά είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη και τη διάθεση, θέλουμε δουλειά και ρυθμό. Εύχομαι το καλύτερο για τον Ηρακλή και πρέπει να συγκεντρωθούμε στη Βαλένθια, μια ομάδα με πολύ καλό ρόστερ.

Είναι δύσκολες οι συνθήκες σε όλο τον κόσμο, είναι μεγάλο πρόβλημα για όλους. Γίνονται διακοπές, αναβάλλονται παιχνίδια και γίνονται μετά όλα μαζί και έρχονται τραυματισμοί. Τα τέσσερα παιχνίδια που έπονται για εμάς είναι λίγο απάνθρωπο.

Έχουμε όραμα στον Προμηθέα. Ο Ηρακλής παλεύει, είναι χρόνια στον χώρο και συγχαρητήρια για την ανταγωνιστικότητα παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ