Μποχωρίδης – «Ήταν μία προπόνηση για τα επόμενα παιχνίδια – Θα κάνει καλό στην ομάδα ο Γιόβιτς»

Μποχωρίδης – «Ήταν μία προπόνηση για τα επόμενα παιχνίδια – Θα κάνει καλό στην ομάδα ο Γιόβιτς»

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μίλησε για την άνετη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας, τονίζοντας ότι αυτό το ματς δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο, ενώ αναφέρθηκε και στον ερχομό του Γιόβιτς στους «πράσινους».

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με άνετη νίκη από την Πάτρα, επικρατώντας με 90-48 του Απόλλωνα για τη Basket League και πέτυχε την 9η νίκη του σε 10 ματς στο πρωτάθλημα.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Λευτέρης Μποχωρίδης δήλωσε πως το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Πάτρας ήταν σαν μια προπόνησης για τη συνέχεια, ενώ τόνισε πως ο ερχομός του Γιόβιτς θα βοηθήσει τους «πράσινους».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 27χρονος γκαρντ:

«Το σημαντικότερο που θέλαμε ήταν να μπούμε με ενέργεια. Θέλαμε να κάνουμε μία καλή αρχή από σήμερα. Για εμάς ήταν μία προπόνηση για τα επόμενα παιχνίδια. Το σημερινό ματς δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο. Στο ημίχρονο είπαμε να μην κοιτάξουμε το σκορ και να μπούμε να παίξουμε. Είναι δύσκολο όταν ξαφνικά από φουλ ένταση να πηγαίνεις σε αποχή μίας εβδομάδας.

Πρέπει να επανέλθεις μετά κι αυτό δουλεύουμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όταν στραβώνουν τα παιχνίδια και να μην τα παρατάμε. Αυτό το μεγαλύτερό μας πρόβλημα. Θέλουμε να δείξουμε στα επόμενα παιχνίδια ότι κάτι έχει αλλάξει.

Ήθελα ένα παιχνίδι να μπω μέσα και να βγάλω ενέργεια. Θα κάνει καλό στην ομάδα ο Γιόβιτς, ελπίζουμε να είναι και σε καλή κατάσταση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ