ΠΑΟΚ – Χωρίς απουσίες μετά από καιρό ενόψει ΑΕΚ

ΠΑΟΚ – Χωρίς απουσίες μετά από καιρό ενόψει ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ, με τον Άρη Λυκογιάννη να έχει έπειτα από καιρό όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τη δουλειά ενόψει του επικείμενου αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ για την Basket League, με τον Άρη Λυκογιάννη να έχει, ύστερα από μεγάλο διάστημα, όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς από την αρχή της εβδομάδας, ενώ ο Βασίλης Τολιόπουλος συμμετείχε στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα.

Η ενημέρωση από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Με ένα γεμάτο και απαιτητικό πρόγραμμα, ολοκληρώθηκε η σημερινή ημέρα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ mateco, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την καθιερωμένη ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο, συνεχίστηκε με ασκήσεις στο γυμναστήριο και ολοκληρώθηκε με την προπόνηση, στην οποία δόθηκε και πάλι έμφαση στην τακτική.

Ο κόουτς Λυκογιάννης έχει πλέον κενό απουσιολόγιο, καθώς και ο Malcolm Griffin συμμετέχει από την αρχή της εβδομάδας στο πρόγραμμα της ομάδας, ενώ και ο Βασίλης Τολιόπουλος επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς, μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού.

Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται με την προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής στο PAOK Sports Arena. Αμέσως μετά η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco θα αναχωρήσει για την Αθήνα, ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22/1 στις 20:00 στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων για την 13η αγωνιστική της Stoiximan Basket League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ