Λαύριο – Περιστέρι 52-75: Διέλυσε το Λαύριο το Περιστέρι

Λαύριο – Περιστέρι 52-75: Διέλυσε το Λαύριο το Περιστέρι

Το Περιστέρι πραγματοποίησε μια καταπληκτική εμφάνιση και διέλυσε το Λαύριο επικρατώντας με σκορ 75-52.

Το Περιστέρι συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις καθώς μετά τη «κατοστάρα» απέναντι στην ΑΕΚ, ήρθε η σειρά του Λαυρίου να πέσει στα… χέρια της ομάδας του Μίλαν Τόμιτς, επικρατώντας με σκορ 75-52, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League.

Κορυφαίοι για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Τόμα Γκιέλο με 14 πόντους, ενώ οι Βασίλης Χρηστίδης και Γκλεν Κόζι πρόσθεσαν 12 και 10 πόντους αντίστοιχα. Από την άλλη πλευρά για τους γηπεδούχους ο μοναδικός που… διασώθηκε ήταν ο Δημήτρης Κακλαμανάκης με 13 πόντους.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά αμφίρροπο στο ξεκίνημά του, με το Περιστέρι να έχει μια ελαφρά υπεροχή, στο δεύτερο δεκάλεπτο όμως οι παίκτες του Μίλαν Τόμιτς πάτησαν γκάζι και πήγαν στα αποδυτήρια με τη διαφορά να φτάνει στο +13 (35-22).

Η τρίτη περίοδος πήγε ακόμα χειρότερα για το Λαύριο που δεν μπορούσε να σταματήσει σε καμία περίπτωση τους Περιστεριώτες. Το τέταρτο δεκάλεπτο απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους φιλοξενούμενους να κατεβάζουν ταχύτητα και να επιτρέπουν στο σύνολο του Χρήστου Σερέλη να μειώσει κάπως τη διαφορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ