Κρούσμα κορωνοϊού στον Ολυμπιακό

Κρούσμα κορωνοϊού στον Ολυμπιακό

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι μέλος της ομάδας βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό.

Ο… εφιάλτης του κορωνοϊού επιστρέφει στον Ολυμπιακό, με τους Ερυθρόλευκους το απόγευμα της Τρίτης (25/1) να ανακοινώνουν ότι μέλος της ομάδας βρέθηκε θετικό στον Covid-19.

Πριν από λίγες εβδομάδες οι Πειραιώτες είχαν περάσει μεγάλη ταλαιπωρία λόγω του κορωνοϊού, που είχε ως αποτέλεσμα να τους κόψει τον ρυθμό και η ομάδα να παρουσιαστεί αγνώριστη στις αναμετρήσεις με Φενερμπαχτσέ στην Τουρκία και Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ.

Σήμερα, οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν ότι στα τελευταία τεστ που πραγματοποιήθηκαν για κορωνοϊό, ένα μέλος τους βρέθηκε θετικό στον Covid-19 και απομένει πλέον να φανεί εάν θα υπάρξει διασπορά του ιού μέσα στην ομάδα, όπως είχε συμβεί πριν από περίπου έναν μήνα.

Οι Πειραιώτες στην ανακοίνωσή τους δεν ξεκαθαρίζουν εάν το κρούσμα είναι παίκτης ή μέλος του σταφ, αλλά τονίζουν ότι έχει απομονωθεί και ακολουθούνται οι οδηγίες του ΕΟΔΥ. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα (27/1) για την Ευρωλίγκα, στο οποίο θα ψάξει την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση για το 2022.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε μέλος της ομάδας βρέθηκε θετικό στον Covid 19. Το επιβεβαιωμένο κρούσμα έχει απομονωθεί και ακολουθεί τις οδηγίες του ΕΟΔΥ» αναφέρει η ανακοίνωση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ