Χρηστίδης: «Ακόμη καλύτεροι κόντρα στον Προμηθέα»

Χρηστίδης: «Ακόμη καλύτεροι κόντρα στον Προμηθέα»

Ο Βασίλης Χρηστίδης σε δηλώσεις του εν όψει του αγώνα με τον Προμηθέα και τόνισε πως το Περιστέρι θα πρέπει να «χτίσει» πάνω στο νικηφόρο σερί του.

Ο Προμηθέας Πατρών την Κυριακή (30/1, 17:00) υποδέχεται το Περιστέρι για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League.

O Bασίλης Χρηστίδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Περιστερίου και τόνισε πως κόντρα στον Προμηθέα θα είναι ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων και πρόσθεσε, πως η ομάδα των δυτικών προαστίων θα πρέπει να «χτίσει» στο σερί των καλών εμφανίσεων κόντρα σε ΑΕΚ και Λαύριο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βασίλης Χρηστίδης: 

«Προερχόμαστε από ένα σερί με δυο πολύ καλές εμφανίσεις με την ΑΕΚ και το Λαύριο. Θέλουμε να χτίσουμε πάνω σ’ αυτό το σερί των νικών και των καλών εμφανίσεων και να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι στον αγώνα με τον Προμηθέα».

«Ο Προμηθέας είναι μια ομάδα με πολύ καλό υλικό, πολύ καλούς παίκτες και προέρχονται από μια άσχημη ήττα στο Eurocup (σ.σ. Γκραν Κανάρια) που αυτό σίγουρα θα τους κάνει να μπουν πιο δυνατά στο παιχνίδι. Οπότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο ματς από το πρώτο λεπτό».

«Θα πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά την τακτική του προπονητή, ώστε να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι του Προμηθέα. Έχει ένα πολύ γεμάτο ρόστερ, οπότε πρέπει εμείς να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε το αποτέλεσμα που μπορούμε και θέλουμε αυτό να είναι η νίκη!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ