Μπαρτζώκας: «Καταπληκτικός παίκτης ο Σλούκας»

Μπαρτζώκας: «Καταπληκτικός παίκτης ο Σλούκας»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποθέωσε τον Κώστα Σλούκα μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ωστόσο αρνήθηκε να τον χαρακτηρίσει ηγέτη του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός έφυγε με τη νίκη από τα Άνω Λιόσια κόντρα στην ΑΕΚ και στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στον Κώστα Σλούκα ο οποίος έκρινε σε μεγάλο βαθμό το ματς με τα μεγάλα σουτ που πέτυχε.

Ο Έλληνας προπονητής πάντως αρνήθηκε να χαρακτηρίσει ηγέτη της ομάδας τον διεθνή γκαρντ τονίζοντας ωστόσο πως είναι ένας καταπληκτικός παίκτης.

Όσα είπε ο Μπαρτζώκας:

Για το ματς: «Είναι μία περίοδο δύσκολη για εμάς. Έχουμε πολλές απουσίες, όπως και ο Βεζένκοφ σήμερα, αλλά δουλεύουμε πολύ καλά. Η ΑΕΚ μας έβαλε πίεση, αλλά πήραμε τη νίκη και είναι σημαντικό για εμάς. Εμείς είχαμε μόλις μία μέρα για το ματς, ενώ η ΑΕΚ προετοιμαζόταν μέρες. Δεν είναι εύκολο. Η ΑΕΚ πήρε το παιχνίδι εκεί που ήθελε, αλλά τα καταφέραμε».

Για το αν ο Σλούκας είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού: «Αυτά είναι δημοσιογραφικά κόλπα. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως ο Σλούκας είναι ένας καταπληκτικός παίκτης και θα μας βοηθήσει και στη συνέχεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ