Χοντρό επεισόδιο Λαρεντζάκη με παράγοντα και οπαδούς της ΑΕΚ

Χοντρό επεισόδιο Λαρεντζάκη με παράγοντα και οπαδούς της ΑΕΚ

Χαμός στο κλειστό των Ανω Λιοσίων, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη μετά τη λήξη της αναμέτρησης να έχει χοντρό επεισόδιο με τον GM της ΑΕΚ, Γιώργο Χήνα, αλλά και με οπαδούς της Ενωσης.

Ενταση επικράτησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο κλειστό των Ανω Λιοσίων ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να έχει χοντρό επεισόδιο με τον GM της Ενωσης, Γιώργο Χήνα, αλλά και με οπαδούς της ΑΕΚ, που εισέβαλλαν στη φυσούνα!

Μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, ο General Manager της ΑΕΚ πλησίασε τον γκαρντ του Ολυμπιακού και του ζήτησε τον λόγο για τον τρόπο που πανηγύριζε τα καλάθια που έβαλε, με τον διεθνή άσο των Ερυθρόλευκων φεύγοντας για τα αποδυτήρια να απαντάει στον Γιώργο Χήνα και να επικρατεί ένταση στο παρκέ του κλειστού των Ανω Λιοσίων.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ, που είδαν το επεισόδιο που είχε ο GM της Ενωσης με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, κινήθηκαν απειλητικά προς τον άσο του Ολυμπιακού, εισβάλλοντας στη φυσούνα. Παραλίγο, μάλιστα, να έρθουν στα χέρια με τον «ερυθρόλευκο» γκαρντ, αλλά και με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής των Πειραιωτών, που βρισκόντουσαν στο σημείο.

Η παρέμβαση των ψυχραιμότερων, ευτυχώς, κατεύνασε τα πνεύματα, με τον γκαρντ του Ολυμπιακού και τα υπόλοιπα μέλη της πειραϊκής ομάδας να φεύγουν για τα αποδυτήρια.

Οι Ερυθρόλευκοι, μάλιστα, καταγγέλλουν ότι υπήρξε ένταση και στο ημίχρονο του αγώνα, όταν οι οπαδοί της ΑΕΚ πέταξαν μπουκάλια και διάφορα άλλα αντικείμενα στους παίκτες και το προπονητικό τιμ της πειραϊκής ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ