ΑΕΚ: «Ψευδείς οι κατηγορίες – Αποκλειστική ευθύνη του αθλητή της αντίπαλης ομάδας»

ΑΕΚ: «Ψευδείς οι κατηγορίες – Αποκλειστική ευθύνη του αθλητή της αντίπαλης ομάδας»

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, μοναδικός υπεύθυνος για την ένταση στο κλειστό των Άνω Λιοσίων ήταν ο αθλητής του Ολυμπιακού.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης τής ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, οι Ερυθρόλευκοι κατήγγειλαν πως δημιουργήθηκε ένταση στη φυσούνα κατά την αποχώρηση της ομάδας, όταν οπαδοί της Ένωσης επιτέθηκαν στους ανθρώπους των Πειραιωτών, αλλά και στον Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Οι άνθρωποι των Κιτρινόμαυρων πάντως, αρνούνται τις καταγγελίες, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως αποκλειστική ευθύνη έχει ο παίκτης της αντίπαλης ομάδας με τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε.

Όσα αναφέρουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ:

«Υπήρξαν, ωστόσο, δημοσιεύματα (με τη διαδικασία non paper) για ‘καταγγελία’ του ΟΣΦΠ ‘περί επίθεσης οπαδών της ΑΕΚ στη φυσούνα, στο ημίχρονο και στο τέλος του αγώνα’.

Με τη σειρά μας καταγγέλλουμε, ότι κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα με πρακτικές παρελθόντων ετών, που παραπέμπουν σε γεγονότα, που λαμβάνουν χώρα ‘στο δικό τους γήπεδο’. Ψέματα και αδιανόητα όσα γράφτηκαν/καταγγέλθηκαν λοιπόν.

Υπήρξε ένταση; Ναι… Και υπήρξε ένταση πολύ πριν από τον αγώνα, και σε όλο τον αγώνα, με αποκλειστική ευθύνη αθλητή του αντιπάλου μας, ο οποίος με χειρονομίες και ύβρεις προκαλούσε τους οπαδούς μας και όχι μόνο, με τη συμπεριφορά του.

Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Θέλουμε να ελπίζουμε, ότι δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε με ονόματα και στοιχεία. Σας ευχαριστούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ