Οριστικό: Μπαίνει στο χειρουργείο ο Παπαπέτρου

Οριστικό: Μπαίνει στο χειρουργείο ο Παπαπέτρου

Όπως ανέφερε ο Δημήτρης Πρίφτης, ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Το χειρουργείο είναι τελικά λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Όπως έκανε ο γνωστό στη συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Πρίφτης, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Ο Έλληνας φόργουορντ ταλαιπωρείται το τελευταίο διάστημα από ιγμορίτιδα που τον εμποδίζει ώστε να αναπνέει σωστά, με αποτέλεσμα να τον επηρεάζει στο αγωνιστικό κομμάτι και να μην μπορεί να βοηθήσει όπως ο ίδιος θα ήθελε την ομάδα του.

Ο Πρίφτης είχε μιλήσει και μετά το ματς κόντρα στην Μπασκόνια για την περίπτωση του «Παπ», αναφέροντας πως ήταν μία σκέψη το χειρουργείο, όμως τελικά όλα πήραν τον δρόμο τους και ο παίκτης θα κάνει την επέμβαση για να είναι έτοιμος ξανά.

Το χειρουργείο προγραμματίστηκε για αύριο Δευτέρα (31/1), με το διάστημα απουσίας του να παραμένει ακόμα άγνωστο, όπως φυσικά και η συμμετοχή του στον επικείμενο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος που θα διεξαχθεί στην Κρήτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ