Μπαίνει στο χειρουργείο ο Παπαπέτρου

Μπαίνει στο χειρουργείο ο Παπαπέτρου

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα αναγκαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Την πόρτα του χειρουργείου αναμένεται να περάσει ο Ιωάννης Παπαπέτρου, καθώς ο Έλληνας φόργουορντ ταλαιπωρείται από το πρόβλημα που έχει στα ιγμόρεια, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει σωστά και να τον ενοχλεί.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έχει πιεστεί αρκετά και όπως όλα δείχνουν το πρόβλημα θα λυθεί μόνο με το χειρουργείο, καθώς η συντηρητική αγωγή που ακολουθούσε μέχρι πρότινος δεν μοιάζει να τον βοηθά και πολύ.

Αυτό που μένει να αποφασιστεί πλέον, είναι αν η επέμβαση θα γίνει άμεσα με αποτέλεσμα να μείνει εκτός από το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος, ή θα περιμένει έως ότου διεξαχθούν οι αναμετρήσεις, ώστε οι Πράσινοι να μην στερηθούν τις υπηρεσίες του αρχηγού τους για τον τίτλο.

«Ο Παπαπέτρου κακώς αγωνίστηκε, γιατί πήγε στο νοσοκομείο μετά την ιγμορίτιδα που τον ταλαιπώρησε. Μπορεί να χρειαστεί να κάνει και επέμβαση. Θεωρώ ότι είναι σίγουρο να κάνει επέμβαση», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Πρίφτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ