Κατηφόρα για την ΑΕΚ – Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών

Κατηφόρα για την ΑΕΚ – Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών

Μπορεί η ΑΕΚ να τακτοποίησε τις υποθέσεις των Γιόνας Ματσιούλις - Ματ Λοτζέσκι, ωστοσο έρχεται ξανά αντιμέτωπη με τον κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών, λόγω των οφειλών της σε πρώην αθλητές της.

Τα προβλήματα στο «στρατόπεδο» της ΑΕΚ δεν έχουν τελειωμό…

Την ώρα που η ομάδα του Στέφανου Δέδα καλείται να διαχειριστεί τον διψήφιο αριθμό από ban που της έχουν επιβληθεί από τη FIBA και δεν της επιτρέπουν να κάνει μεταγραφές, ο κίνδυνος της αφαίρεσης βαθμών είναι ξανά αρκετά ορατός.

Μπορεί τις προηγούμενες μέρες η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ να δικαιώθηκε για τις περιπτώσεις των Γιόνας Ματσιούλις και Ματ Λοτζέσκι, ωστόσο τα ζητήματα για τους «κιτρινόμαυρους» δεν λένε να σταματήσουν.

Ο πρωήν αθλητής της ΑΕΚ Γιανίκ Μορέιρα  που είχε κάνει καταγγελία για οφειλές της ΑΕΚ προς το πρόσωπό του τον Νοέμβριο, επανήλθε με νέα καταγγελία την προηγούμενη εβδομάδα. Μάλιστα ο Μορέιρα δεν προκείται να είναι ο μοναδικός, καθώς είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο ακόμη τρεις παίκτες να προχωρήσουν σε καταγγελεία στον ΕΣΑΚΕ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η ΑΕΚ έρχεται για ακόμη μια φορά αντιμέτωπη με νέα προβλήματα, λόγω των οφειλών της σε πρώην αθλητές της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ