Άρης: «Στο πλευρό του Τζέιμς Κέλι για ό,τι χρειαστεί»

Άρης: «Στο πλευρό του Τζέιμς Κέλι για ό,τι χρειαστεί»

Ο Άρης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι στηρίζει έμπρακτα τον Τζέιμς Κέλι, που αναχωρεί για Αμερική, λόγω σοβαρότατων οικογενειακών προβλημάτων.

Ο Άρης θα βρεθεί δίπλα στον Τζέιμς Κέλι στα δύσκολη στιγμή που σοβαρά οικογενειακά προβλήματα να επιστρέψει στην πατρίδα του, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του.

Ο 30χρονος φόργουορντ έμαθε πως η υγεία της μητέρας του, η οποία βρίσκεται σε κώμα τις τελευταίες δύο εβδομάδες, επιδεινώθηκε και θα κάνει το μεγάλο ταξίδι, για να βρεθεί κοντά της.

Μαζί του θα έρθει και η σύζυγός του η οποία απέχει λίγο από τη γέννηση του παιδιού τους, καθώς είναι πλέον στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Παρόλο που δεν έχει ξεκαθαριστεί το διάστημα απουσίας του, ο ίδιος ζήτησε να παραμείνει ενεργό το συμβόλαιό του.

Αναλυτικα η ανακοίνωση του Άρη:

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι ο Τζέιμς Κέλι αναχωρεί με άδεια για τις ΗΠΑ, λόγω σοβαρότατου οικογενειακού προβλήματος. Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ βρίσκεται στο πλευρό του αθλητή της ομάδας μας για ό,τι χρειαστεί και εύχεται αίσιο τέλος στην υπόθεση.»

Ο Τζέιμς Κέλι δήλωσε με τη σειρά του ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Αγαπητοί φίλοι του ΑΡΗ, ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα με φέρνει στη δυσάρεστη θέση να αναχωρήσω για τις ΗΠΑ προκειμένου να το αντιμετωπίσω. Έτσι, δε θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου στους προσεχείς αγώνες.

Όμως, εφόσον όλα τακτοποιηθούν, θέλω να επιστρέψω και να παλέψω για τα χρώματα του ΑΡΗ, ώστε να ανταποδώσω την αγάπη και τον σεβασμό που έχω λάβει έως τώρα. Ελπίζω να σας ξαναδώ σύντομα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ