ΑΕΚ: Έρχεται ο Λάνγκφορντ και παίζει με Ολυμπιακό

ΑΕΚ: Έρχεται ο Λάνγκφορντ και παίζει με Ολυμπιακό

Ο Κιθ Λάνγκφορντ αναμένεται την Δευτέρα στην Αθήνα για να ενσωματωθεί στην ΑΕΚ και να τεθεί στη διάθεση του Στέφανου Δέδα ενόψει του Final 4 του Κυπέλλου.

Αίσιο τέλος φαίνεται πως θα έχει το σίριαλ της επιστροφής του Κιθ Λάνγκφορντ στην ΑΕΚ. Οι δύο πλευρές είχαν έρθει εδώ και 20 μέρες σε προφορική συμφωνία, αλλά οριστικές εξελίξεις δεν υπήρχαν αφού δεν είχαν ρυθμιστεί όλες οι λεπτομέρειες.

Κάποιες φορολογικές εκκρεμότητες στη δήλωση του Λάνγκφορντ, αλλά και ο τρόπος καταβολής των οφειλόμενών του καθυστερούσαν το οριστικό deal. Τα προβλήματα όμως φαίνεται πως ξεπεράστηκαν και ο 38χρονος άσος θα έρθει την Δευτέρα (14/2) στην Αθήνα ώστε να πιάσει δουλειά και κατά πάσα πιθανότητα θα τεθεί στη διάθεση του Στέφανου Δέδα για το Final 4 του Κυπέλλου και το ματς με τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά.

Ο Λάνγκφορντ έκανε ατομικές προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα και εκτιμάται πως δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο. Άλλωστε γνωρίζει την ομάδα έστω κι αν δεν θα βρει πολλά γνώριμα πρόσωπα όσον αφορά στο ρόστερ, σε σχέση με την προηγούμενη θητεία του.

Θυμίζουμε πως το πρόβλημα με τα ban της ΑΕΚ από την FIBA παραμένει ωστόσο ο Λάνγκφορντ μπορεί να αποκτηθεί καθώς τα χαρτιά του είναι ακόμη στην Ελλάδα και στα γραφεία της ΕΟΚ αφού μετά την ΑΕΚ δεν αγωνίστηκε σε ομάδα του εξωτερικού. Με τον ίδιο τρόπο είχε αποκτηθεί και ο Άντι Ράουτινς ο οποίος πριν την Ένωση είχε αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό .

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ