ΑΕΚ: Ανατροπή με Λάνγκφορντ – Πότε ερχεται στην Αθηνα

ΑΕΚ: Ανατροπή με Λάνγκφορντ – Πότε ερχεται στην Αθηνα

Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ έδωσε τα χέρια με τον 38χρονο γκαρντ ο οποίος αναμένεται αύριο στην χώρα μας προκειμένου να ενσωματωθεί άμεσα στην «Βασίλισσα».

Ήταν γνωστό πλέον είναι και επίσημο. Ο Κίθ Λάγκφορντ αναμένεται να φτάσει στην χώρα μας για λογαριασμό της ΑΕΚ. Αν και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο πως ο Αμερικάνος γκαρντ θα πατούσε ελληνικό έδαφος την Δευτέρα(14/2), τελικά η άφιξη του θα συμβεί πιο σύντομα με τον 38χρονο να αναμένεται αύριο Σάββατο(12/2) στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στους «κιτρινόμαυρους».

Ο Αμερικανός αρχισκόρερ, αφού έλυσε τα προσωπικά προβλήματα που αντιμετώπισε και τα οποία όπως σας είχαμε ενημερώσει ήταν το τελευταίο εμπόδιο για να ντυθεί και πάλι στα κιτρινόμαυρα, έχοντας στην ουσία συμφωνήσει εδώ και καιρό με τη Βασίλισσα και τον Μάκη Αγγελόπουλο, μπαίνει επιτέλους στο αεροπλάνο και πετά για Ελλάδα.

 Ο Λάνγκφορντ, όπως ενημέρωσε και η ΚΑΕ ΑΕΚ, αφού ολοκληρώσει τα προβλεπόμενα ιατρικά κλπ, στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο του και βεβαίως θα τεθεί στη διάθεση του Στέφανου Δέδα με στόχο να είναι πανέτοιμος για την μεγάλη μάχη με τον Ολυμπιακό (Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου) για τα ημιτελικά του Final-4 του Κυπέλλου στην Κρήτη.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

Aναμένεται αύριο (Σάββατο, 12/02/2022) στην Αθήνα ο Κιθ Λάνγκφορντ.

Ο Αμερικανός αρχισκόρερ μετά την άφιξή του στο «Ελ. Βενιζέλος», θα συζητήσει με τους διοικούντες την ΑΕΚ BC το ενδεχόμενο επανένταξής του στο ρόστερ της «Βασίλισσας» και θ’ ακολουθήσει τα προβλεπόμενα.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ