Πενθήμερο ρεπό και φιλικό με τη Λάρισα o ΠΑΟΚ

Πενθήμερο ρεπό και φιλικό με τη Λάρισα o ΠΑΟΚ

Αλλαγές στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ μετά την αναβολή του ματς με τον Προμηθέα, αλλά και τη διακοπή λόγω Κυπέλλου.

Πρόγραμμα ξεκούρασης, με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω του φάιναλ φορ για το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και των υποχρεώσεων της εθνικής Ανδρών, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, μπαίνει στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ.

Ο Αρης Λυκογιάννης, μετά τη σημερινή προπόνηση που έκανε η ομάδα στο PAOK Sports Arena, έδωσε πενθήμερο ρεπό στους παίκτες του, ορίζοντας εκ ραντεβού μαζί τους στο γήπεδο για το επόμενο Σάββατο (19/2). Για το διάστημα αυτό δόθηκε στους «ασπρόμαυρους» ειδικό πρόγραμμα που θα πρέπει να τηρήσουν , ώστε να μην… ξεφύγουν, σε ό,τι αφορά την αγωνιστική τους κατάσταση.

Για να διατηρηθεί, δε, ο «Δικέφαλος» σε καλό ρυθμό και να είναι έτοιμος για την επανέναρξη των αναμετρήσεών του στην Basket League, συμφωνήθηκε η πραγματοποίηση φιλικού παιχνιδιού στις 25/2, στο κλειστό της Νεάπολης, με αντίπαλο τη Λάρισα.

Ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το πρόγραμμα του ΕΣΑΚΕ, θα επιστρέψει σε αγωνιστική δράση στις αρχές Μαρτίου για το ματς , στο Ιβανώφειο, απέναντι στον Ηρακλή (5/3). Θα ακολουθήσει το ρεπό του για την 17η αγωνιστική και στη συνέχεια έχει να δώσει δύο ακόμη εκτός έδρας παιχνίδια, κόντρα στο Περιστέρι (19/3) και τον Παναθηναϊκό (27/3).

Σε εκκρεμότητα υπάρχει, επιπλέον, η εντός έδρας μάχη με τον Προμηθέα (15η αγωνιστική), η οποία αναβλήθηκε εξαιτίας των κρουσμάτων με κορονοϊό που έχουν οι Πατρινοί και αναμένεται ο ορισμός της νέας ημερομηνίας διεξαγωγής της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ