Μέξας: «Ερωτηματικό τα τρία νέα πρόσωπα για εμάς»

Μέξας: «Ερωτηματικό τα τρία νέα πρόσωπα για εμάς»

Ο Κώστας Μέξας αναφέρθηκε στην επιστροφή του Ηρακλή στην αγωνιστική δράση ενόψει του ματς με τον ΠΑΟΚ στο Ιβανώφειο (5/3).

Μετά από 19 μέρες απουσίας, ο Ηρακλής επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, καθώς την Κυριακή (20:00) αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο Ιβανώφειο για την 16η αγωνιστική της Basket League.

Οι «κυανόλευκοι» ολοκλήρωσαν σήμερα (04/03) την προετοιμασία τους, με τον Γιώργο Πετανίδη να απουσιάζει λόγω ίωσης.

Ο προπονητής του Ηρακλή, Κώστας Μέξας, μίλησε για το επερχόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως οι παίκτες του θα πρέπει να δείξουν μεγάλη συγκέντρωση, ενώ αναφέρθηκε και στα τρία καινούρια πρόσωπα της ομάδας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Έχουμε μπροστά μας ένα τοπικό ντέρμπι, με ιδιαιτερότητες. Τα παιχνίδια του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ είναι πάντα ιδιαίτερα. Παίζουμε στην έδρα μας και θεωρούμε ότι με τη βοήθεια του κόσμου και με τη δική μας προσπάθεια, θα παρουσιάσουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο, παρόλο που έχουμε αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή μας, σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες. Έχουμε τρία καινούργια πρόσωπα, που είναι για μας ένα ερωτηματικό.

Θεωρούμε, όμως, ότι με την προσπάθεια, το ομαδικό παιχνίδι, τη θέληση και την αυταπάρνηση, την οποία πρέπει να δείξουν οι παίκτες μας για 40 λεπτά, θα μπορέσουμε στο τέλος να πάρουμε το αποτέλεσμα, που θέλουμε, απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα, με πολλές λύσεις. Η συγκέντρωσή μας και η προσπάθειά μας θα πρέπει να είναι πολύ μεγάλες σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ