Χωρίς Γουίλιαμς κόντρα στον Κολοσσό ο Άρης

Χωρίς Γουίλιαμς κόντρα στον Κολοσσό ο Άρης

Ο Άρης δεν θα έχει στη διάθεση του τον Ζίριους Γουίλιαμς για το σημερινό παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου (5/3, 17:00)

O Γιάννης Καστρίτης δεν υπολογίζει στα πλάνα του τον τραυματία, Ζίριους Γουίλιαμς για τη σημερινή αναμέτρηση του Άρη με τον Κολοσσό στη Ρόδο (5/3, 17:00).

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ έμεινε στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει τη θεραπεία για τη θλάση στη γάμπα που αποκόμισε εσχάτως, ευελπιστώντας πως θα καταστεί εφικτό να επιστρέψει σε δράση για τους «κιτρινόμαυρους» στο προσεχές, εντός έδρας, ματς για το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ (13/3).

Απόντες από το σημερινό παιχνίδι θα είναι οι επίσης τραυματίες Σταύρος Σχίζας, Γιάννης Σιδηροηλίας, όπως και ο Τζέιμς Κέλι, ο οποίος παραμένει με άδεια στις ΗΠΑ. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, αντίθετα, βρίσκονται οι Σακούρ Τζούστον, Στέλιος Πουλιανίτης, καθώς αμφότεροι ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα.

Στην αποστολή, η οποία ταξίδεψε σήμερα χωρίς απρόοπτα από τη Θεσσαλονίκη για τη Ρόδο, συμπεριλήφθηκαν οι Σακούρ Τζούστον, Άντονι Κάουαν, Νίκος Καμάρας, Στέλιος Χαβαλές, Στέλιος Πουλιανίτης, Κυριάκος Πετανίδης, Έρικ Λόκετ, Όμηρος Νετζήπογλου, Ολιβιέ Χάνλαν, Θωμάς Κώττας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ