Αγκμπελίς: «Ήρθα στο Περιστέρι για να κυριαρχήσω»

Αγκμπελίς: «Ήρθα στο Περιστέρι για να κυριαρχήσω»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Περιστερίου ο Ντάνι Αγκμπελίς, στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε πως είναι ότι να κυριαρχήσει μέσα στο παρκέ.

Την Καθαρά Δευτέρα (7/3) το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Περιστερίου ο Ντάνι Αγκμπελίς πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα και τέθηκε άμεσα στην διάθεση του Μίλαν Τόμιτς εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο τεχνικός των «κυανοκίτρινων» του εξήγησε τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα και τι ακριβώς περιμένει από τον ίδιο στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Στη συνέχεια ο Αγκμπελίς στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Περιστερίου τόνισε πως θέλει να κυριαρχήσει μέσα στο παρκέ τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αγκμπελίς: 

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που θα παίξω ξανά σ’ ένα πρωτάθλημα, όπου είχα επιτυχίες πολλές σεζόν» υποστήριξε ο Ντάνι Αγκμπελίς στις πρώτες του δηλώσεις και συνέχισε: «Γνωρίζοντας καλά το πρωτάθλημα και την ομάδα του Περιστερίου, παίζοντας εναντίον της για αρκετά χρόνια, είμαι ενθουσιασμένος. Θεωρώ ότι μπορούμε να τερματίσουμε στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος και στην συνέχεια να έχουμε μια εξαιρετική πορεία στα πλέι οφ».

Όσον αφορά τα στοιχεία που θα προσδώσει στο παιχνίδι του Περιστερίου Vitabiotics, τόνισε: «Έρχομαι στο Περιστέρι για να δώσω μεγάλη ενέργεια στην άμυνα και να κυριαρχήσω στο παιχνίδι!».

Τέλος, έστειλε και το μήνυμα του στον κόσμο της ομάδας λέγοντας: «Ελπίζω οι φίλαθλοι να έχουν την ίδια ενέργεια και το πάθος που θυμάμαι από τα χρόνια που έχω παίξει εναντίον τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ