Παπαγιάννης: «Δεν νιώθω κούραση, λατρεύω αυτό που κάνω»

Παπαγιάννης: «Δεν νιώθω κούραση, λατρεύω αυτό που κάνω»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού στην νίκη επι του Ιωνικού με 20 πότνους και 17 ριμπάουντ.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να δυσκολεύτηκε απέναντι στον Ιωνικό, ωστόσο κατάφερε να πάρει την νίκη φτάνοντας έτσι τις 13 στο πρωτάθλημα, φιγουράροντας έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας της Basket League.

Κορυφαίος του τριφυλλιού ήταν ο Γιώργος  Παπαγιάννης με 20 πόντους και 17 ριμπάουντ, με τον Έλληνα σέντερ να στέκεται στις δηλώσεις του τις απουσίες και την έλλειψη των γκαρντ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Δεν σκοράραμε πολύ, είχαμε πολλές απουσίες, παίξαμε με πολύ ψηλό σχήμα, όμως δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε τη νίκη. Ήταν πρωτόγνωρο όλο αυτό, πρέπει να παίζαμε με μέσο όρο ύψους 2,07μ. Ο Ουάιτ έπαιξε στο 3, ο Κασελάκης στο 2, ο Μποχωρίδης  είχε πρόβλημα στη μέση.

 

Για τη δική του απόδοση και τον Ιωνικό: «Δεν είμαι κουρασμένος, λατρεύω αυτό που κάνω. Είναι ξεκάθαρα το μυαλό και η διάθεση και ακολουθεί το υπόλοιπο σώμα. Μας έβαλε δύσκολα ο Ιωνικός, έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο, ήταν πολύ καλοί επιθετικά και τους εύχομαι καλή συνέχεια».

Για τη συνέχεια: «Δεν περιμέναμε να έχουμε κενό στην Ευρωλίγκα, εύχομαι να είναι γρήγορα οι συμπαίκτες μου πίσω και να μην είμαστε… 9 παίκτες. Κοιτάμε το Περιστέρι τώρα και μετά τον Ολυμπιακό».

Για την Εθνική: «Το κλίμα είναι πολύ θετικό. Να είμαστε υγιείς και να δώσουμε τον Αύγουστο τον καλύτερό μας εαυτό για να πάμε την Ελλάδα ψηλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ