AEK: Τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο για το ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας

AEK: Τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο για το ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας

Η ΚΑΕ ΑΕΚ τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο ύψους 1.400 ευρώ για την συμπεριφορά των φίλαθλων της στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ τιμωρήθηκε από το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο του ΕΣΑΚΕ με το κατώτερο πρόστιμο, 1.400 ευρώ για κάποια συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής της Basket League με τον Απόλλωνα Πάτρας στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Αξίζει να σημειωθεί πως το χρηματικό πρόστιμο αφορά μόνο για την συμπεριφορά των φιλάθλων της Ένωσης και όχι για την προσωρινή διακοπή της αναμέτρησης.

Αναλυτικά η απόφαση του αθλητικού δικαστή: 

Επιβάλλεται στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ – ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014) χρηματικό πρόστιμο 1.400 ευρώ για υβριστικά συνθήματα μη ιδιαίτερης βαρύτητας με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 1926 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 1926 ΚΑΕ) που διεξήχθη στις 6-3-2022 και

Απαλλάσσεται η ανωτέρω ΚΑΕ των λοιπών αποδιδόμενων πειθαρχικών παραπτωμάτων, ήτοι του ότι: 1) ο αγώνας διεξήχθη χωρίς το σύστημα precision time, διότι δεν υπήρχαν οι σχετικές συσκευές, 2) στο 1.37 του γ’ τετάρτου έγινε προσωρινή διακοπή του αγώνα για τον ίδιο λόγο για περίπου 9 λεπτά και οι διαιτητές αποχωρήσαν προς τα αποδυτήρια. Με την συνδρομή της αστυνομικής δύναμης απομακρύνθηκαν τα συγκεκριμένα άτομα και το παιχνίδι συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε κανονικά, και η θερμοκρασία του αγωνιστικού χώρου και των αποδυτηρίων των διαιτητών ήταν χαμηλή για τον ως άνω αγώνα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ