Σάκοτα : «Φαβορί ο Ολυμπιακός, θα δώσουμε το 100%»

Σάκοτα : «Φαβορί ο Ολυμπιακός, θα δώσουμε το 100%»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε για το ματς με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι το φαβορί, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη.

Η ΑΕΚ την περασμένη Τετάρτη επικράτησε στο ΟΑΚΑ της Στρασμπούρ και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στο Final 4 του Champions League Basket.

Οι «κιτρινόμαυροι» πλέον έχουν επικεντρωθεί στον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό (01/04), για την 21η αγωνιστική της Basket League. Ο Ντράγκαν Σάκοτα μιλώντας για την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες, τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι το φαβορί, αλλά οι παίκτες του θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρουν τη νίκη.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε: «Αυτό που είπα στους παίκτες μου μετά την αναμέτρηση με τη Στρασμπούρ είναι να αφήσουμε στην άκρη την Ευρώπη και το ματς της Γαλλίας και να εστιάσουμε στο επόμενο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Κάθε μεγάλη ομάδα πρέπει να δίνει σημασία σε όλους τους αγώνες που έχει στο πρόγραμμα της και να μην διαλέγει σε ποιο θα δώσει το 100% και σε ποιο όχι. Όλοι στην ομάδα γνωρίζουμε ότι το αυριανό ματς είναι πολύ δύσκολο. Δεν κρυβόμαστε, ο Ολυμπιακός παραμένει το φαβορί.

Είναι μία ομάδα που παίζει πολύ καλή άμυνα και επιθετικά έχει πολύ ταλέντο. Εμείς θα επιδιώξουμε να τους σταματήσουμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Έχουμε δείξει τι μπορούμε να καταφέρουμε. Από την Κυριακή το βράδυ θα έχουμε όλο τον χρόνο για να σκεφτούμε το επόμενο ματς με τη Στρασμπούρ. Τώρα έχει σειρά ο Ολυμπιακός».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ