Καντζούρης: «Φοβηθήκαμε την άμυνα του Παναθηναϊκού»

Καντζούρης: «Φοβηθήκαμε την άμυνα του Παναθηναϊκού»

Ο Ηλίας Καντζούρης μίλησε για την ήττα του Κολοσσού από τον Παναθηναϊκό, εξηγώντας τους λόγους που ήρθε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Ο Ηλίας Καντζούρης σε δηλώσεις του μετά την ήττα του Κολοσσού με 88-64 από τον Παναθηναϊκό στη Ρόδο, ανέφερε πως ένα 20λεπτο μπάσκετ δεν αρκεί απέναντι σε μια ομάδα όπως το τριφύλλι, ενώ σε γενικές γραμμές παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από τη φετινή πορεία των νησιωτών.

Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, ο προπονητής των Ροδιτών δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα πέντε λεπτά κατά τα οποία αμυντικά δεν είχαμε την προσέγγιση που θα θέλαμε, νομίζω πως τα επόμενα 15 λεπτά ήταν στο πνεύμα που επιθυμούμε σαν ομάδα. Αλλά ένας αγώνας, πόσο μάλλον εναντίον του Παναθηναϊκού, δεν διαρκεί 20 λεπτά. Ολιγωρήσαμε και φοβηθήκαμε την άμυνα του Παναθηναϊκού με την έννοια ότι δεν ανταποκριθήκαμε στις πάρα πολλές επαφές. Χάσαμε και πολλά ελεύθερα σουτ συν ότι στην δική μας ομάδα είναι δεδομένο πως όταν λείπουν δύο παίκτες σαν τον Ουίλιαμς και τον Τιλί, η ποιότητα μας πέφτει. Χωρίς να είναι δικαιολογία αυτό».

«Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να καταλάβουμε γιατί μας συνέβη αυτό το μπλακάουτ. Από την Δευτέρα κι ελπίζοντας πως θα έχουμε όλο το ρόστερ στην διάθεση μας, θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε για την τελική ευθεία της χρονιάς. Κοίταμε ένα ματς τη φορά και θα έλεγα και κάτι ακόμη πιο κοντινό από αυτό, πως κοιτάμε δηλαδή μια προπόνηση τη φορά. Οπότε μέσω της προπόνησης θα πρέπει να προετοιμάσουμε τα παιχνίδια του σαββατοκύριακου», συμπλήρωσε ο κόουτς Καντζούρης.

Σε ερώτηση για το αν είναι ικανοποιημένος από τη συνολική πορεία του Κολοσσού, ο έμπειρος τεχνικός απάντησε πως «γενικά είμαι ικανοποιημένος, αλλά εμείς οι προπονητές ψάχνουμε πάντοτε το καλύτερο. Υπάρχουν πολλά περιθώρια ακόμη για να παίξουμε καλύτερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ