Σερέλης : «Κάποιοι έχουν στεναχωρηθεί που είμαστε τρίτοι στο πρωτάθλημα»

Σερέλης : «Κάποιοι έχουν στεναχωρηθεί που είμαστε τρίτοι στο πρωτάθλημα»

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε με «σκληρή» γλώσσα μετά το τέλος της αναμέτρησης του Λαυρίου με τον Πανιώνιο, κάνοντας λόγο για «περιρρέουσα ατμόσφαιρα στον χώρο που προσπαθεί να μειώσει την προσπάθεια μας».

Το Λαύριο ηττήθηκε στην έδρα του Πανιωνίου (71-72) και ο Χρήστος Σερέλης ξέσπασε μετά το φινάλε της αναμέτρησης για όσα έγιναν πριν και μετά το παιχνίδι.

Ο Έλληνας προπονητής έκανε λόγο για «περιρρέουσα ατμόσφαιρα στον χώρο που προσπαθεί να μειώσει την προσπάθεια μας», ενώ κατήγγειλε επίθεση στα αποδυτήρια της ομάδας του πριν την έναρξη του ματς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης:

«Στα αποδυτήρια μας, δύο κύριοι, οι οποίοι δεν ξέρουμε ποιοι είναι μπήκαν στα αποδυτήριά μας, να μας προπηλακίσουν και να μας πουν πώς να παίξουμε το παιχνίδι. Δεν έχουμε δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ήρθαν στα αποδυτήρια. Είναι η πρώτη φορά στα χρόνια που είμαι στο Λαύριο, που συμβαίνει αυτό. Να μπαίνουν άνετα και χαλαρά δύο τύποι μέσα στα αποδυτήρια

Μετά το τέλος του αγώνα, ο κ. Χρήστος Χριστοδούλου μας μίλησε σχεδόν με τα ίδια λόγια που μας μίλησαν κι αυτοί στα αποδυτήρια πριν από το παιχνίδι. Καταφέρθηκε εναντίον όλου του πάγκου. Το τρίτο που έχω να πω ότι κάποιοι έχουν στεναχωρηθεί που είμαστε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και παίζουμε αυτό το μπάσκετ. Δεν εννοώ τον Πανιώνιο, αναφέρομαι σε ανθρώπους που είναι πολλά χρόνια στον χώρο. Θέλω να τους πω ότι θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε εκεί. Εδώ και ένα μήνα υπάρχει μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα στον χώρο που προσπαθεί να μειώσει την προσπάθεια που κάνουμε

Θα πω κάτι τελευταίο, γι αυτούς που έχουν συνηθίσει να παίζουν το 80% κάποια παιχνίδια και στο 20% κάποια άλλα, πως εμείς δεν έχουμε ούτε φίλους ούτε εχθρούς. Παίζουμε όλα τα παιχνίδια στα ίσα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ