Ολυμπιακός : Εκτός ξανά οι Πρίντεζης-Παπανικολάου

Ολυμπιακός : Εκτός ξανά οι Πρίντεζης-Παπανικολάου

Νωρίς στην Ισπανία οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς. Επιστρέφουν από Μάλαγα, εκτός πάλι οι δύο Έλληνες φόργουορντ.

Η ήττα από την Μάλαγα σίγουρα έχει ενοχλήσει τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» πριν τον… τελικό με την Ζαλγκίρις και περίπου 48 ώρες από το ματς της Ανδαλουσίας, αντιμετωπίζουν στο ΣΕΦ την ΑΕΚ, με στόχο τη νίκη που θα αντιστρέψει το κλίμα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος προτίμησε να προπονήσει νωρίς το πρωί του Σαββάτου τους αθλητές του στη Μάλαγα, σε χαλαρούς ρυθμούς και στην πορεία να επιστρέψει η αποστολή για την χώρα μας, για να γλυτώσει ουσιαστικά χρόνο.

Εκτός για το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα μείνουν οι Γιώργος Πρίντεζης και Κώστας Παπανικολάου. Ο «Πριντ» υποβλήθηκε σε χειρουργική αφαίρεση δύο τύλων στο 4ο και 5ο δάκτυλο και αναρρώνει. Ουσιαστικά στον Ολυμπιακό τον περιμένουν για το ματς με τη Ζαλγκίρις, ενώ ο Κώστας Παπανικολάου ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα κάτω πόλου δεξιάς επιγονατίδας. Ο «Παπ» συνεχίζει την αποθεραπεία του με τους «ερυθρόλευκους» να βλέπουν μέρα με την μέρα την περίπτωσή του.

Όπως είναι γνωστό, εκτός θα είναι και οι Τόμπσον και Ουίλτζερ, οι οποίοι δεν έχουν δηλωθεί και στην Α1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ