Σκουρτόπουλος : «Δεν ήμασταν καλοί, αλλά καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι»

Σκουρτόπουλος : «Δεν ήμασταν καλοί, αλλά καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι»

Ο προπονητής του ΓΣΛ Φάρου μίλησε για τη νίκη επί του Κολοσσού και στάθηκε στην αυταπάρνηση που έδειξαν οι παίκτες του.

Στην αυταπάρνηση που έδειξαν οι παίκτες του στάθηκε ο Θανάσης Σκουρτούπολος, μετά τη νίκη που πέτυχε ο ΓΣΛ Φάρος απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου. Ο προπονητής των Θεσσαλών τόνισε ότι πολλοί από τους παίκτες του αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο, μπήκαν στην 12άδα και αγωνίστηκαν κανονικά απέναντι στους Ροδίτες.

Παράλληλα, ο έμπειρος τεχνικός συνεχάρη τους παίκτες του που ανταποκρίθηκαν στις δυσκολίες της αναμέτρησης και παρότι δεν έπιασαν καλή απόδοση, κατάφεραν στο τέλος να γυρίσουν το ματς και να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Ο κόουτς Λυκογιάννης τα είπε πολύ σωστά. Σίγουρα ο Κολοσσός στη διάρκεια του αγώνα ήταν πολύ καλύτερος. Κυριάρχησαν στα ριμπάουντ, σ’ έναν τομέα που πιστεύω ότι είμαστε δυνατοί. Παρόλα αυτά το ότι αποφασίσαμε να παίξουμε με μία σκληρή ομάδα και όχι τόσο επιθετική στο τελευταίο δεκάλεπτο μας δικαίωσε. Κερδίσαμε κάποιες μπάλες στην άμυνα. Ελέγξαμε κάποια ριμπάουντ κυρίως στο καλάθι μας. Και μ’ αυτόν τον τρόπο μπορέσαμε στην αρχή να καλύψουμε το σκορ και στο τέλος με μία επιλογή του Μπαρτ να κερδίσουμε και το παιχνίδι. Εμείς τις τελευταίες δύο βδομάδες παίζουμε με πολλά προβλήματα. Δεκαπέντε μέρες τώρα δεν έχουμε κανέναν ψηλό, πέραν του Κίλι στις προπονήσεις. Σάφτεναρ, Διαμαντάκος, Βαβάτσικος και Μαραγκός για διαφορετικούς λόγους ο καθένας ήταν εκτός. Μπήκαν να παίξουν στο Ρέθυμνο και σήμερα, μόνο ο Διαμαντάκος ήταν εκτός.

Μπορεί να έχουμε κάποια παράπονα παικτικά αλλά από την άλλη θα θέλαμε να τους δώσουμε συγχαρητήρια γιατί υπάρχει αυταπάρνηση και χωρίς προπονήσεις τόσες μέρες μπήκαν σήμερα και έπαιξαν ίσως στο πιο καθοριστικό ματς της χρονιάς. Θα ήθελα να συγχαρώ τον Κολοσσό καθώς ήμασταν σίγουροι ότι θα ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι γιατί είναι μία ομάδα πολύ σεταρισμένη. Θέλαμε να κρατήσουμε πιο δυνατό τέμπο ώστε να μη τους δώσουμε το χρόνο και το χώρο να παίξουν πολύ οργανωμένο παιχνίδι. Αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στα δικά μου τα παιδιά καθώς ανταποκρίθηκαν σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Καταφέραμε να γυρίσουμε ένα ματς που δεν ήμασταν καλοί και το αποτέλεσμα τους δικαιώνει. Δεν ξέρω αν οι νίκες μας είναι αρκετές. Εμείς θα κοιτάξουμε στα επόμενα πέντε παιχνίδια να εξασφαλίσουμε άλλη μία νίκη τουλάχιστον. Και γενικότερα να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Ευχαριστούμε πολύ και τον κόσμο που ήρθε να μας στηρίξει σήμερα. Και συνεχίζουμε όλοι μαζί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ