Ο Δημήτρης Αγραβάνης έσπασε μυθικό ρεκόρ του Νίκου Γκάλη (vids)

Ο Δημήτρης Αγραβάνης έσπασε μυθικό ρεκόρ του Νίκου Γκάλη (vids)

Στην βραδιά που ο έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Προμηθέα Πατρών, ο Δημήτρης Αγραβάνης κατάφερε να «σπάσει» και ένα μυθικό ρεκόρ του Νίκου Γκάλη κάνοντας έτσι τον αγώνα κόντρα στον Ιωνικό αρκετά ιδιαίτερο για τον ίδιο.

O Προμηθέας Πάτρας κατάφερε να επικρατήσει με 88-84 του Ιωνικού για την 20η αγωνιστική της Basket League, έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Αγραβάνη.

Ο 27χρονος διεθνής φόργουορντ-σέντερ, πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση τελειώνοντας το παιχνίδι με 33 πόντους συμβάλλοντας έτσι τα μέγιστα στην νίκη της ομάδας του. Μια νίκη την οποία θα θυμάται για το υπόλοιπο της καριέρας του, καθώς κόντρα στον Ιωνικό, ο Δημήτρης Αγραβάνης κατάφερε να γράψει ιστορία και μάλιστα δις.

Αρχικά με τους 33 πόντους που σημείωσε, κατάφερε να ξεπεράσει το φράγμα των 800 πόντων κι έγινε συγχρόνως ο αρχισκόρερ στην ιστορία του Προμηθέα!

Μάλιστα οι Πατρινοί έσπευσαν να τον συχαρούν για την συγκεκριμένη του επίδοση με μια δημοσιεύση στον προσωπικό τους λογαριασμό στα social media.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ποστάρισμα των Πατρινών: «Ο Δημήτρης Αγραβάνης έσπασε το φράγμα των 800 πόντων με τον Προμηθέα Πάτρας στην Basket League και ταυτόχρονα έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας μας. Συγχαρητήρια Δημήτρη!».

Ωστόσο ο ίδιος δεν έμεινε εκεί καθώς πρόλαβε να καταρρίψει ακόμη ένα ρεκόρ. Πιο συγκεκριμένα ο Αγραβάνης ήταν ασταμάτητος  έβαζε το ένα δίποντο μετά το άλλο και τελείωσε το παιχνίδι με 14/14 που αποτελεί νέο, ιστορικό ρεκόρ για την Basket League, αφού ξεπέρασε το 13/13 που είχε ο Νίκος Γκάλης ως παίκτης του Παναθηναϊκού σε εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ της σεζόν 1993-94!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ