Σαντ-Ρος: «Να συγκεντρωθούμε στο ματς της Euroleague, παρότι όλοι σκέφτονται τον Ολυμπιακό»

Σαντ-Ρος: «Να συγκεντρωθούμε στο ματς της Euroleague, παρότι όλοι σκέφτονται τον Ολυμπιακό»

Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος αναφέρθηκε στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ, ενώ στάθηκε και στο επικείμενο ματς με τον Ολυμπιακό.

Ευχαριστημένος με τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος, αναφέροντας πως όλοι έκαναν τη δουλειά τους και πήραν το θετικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, ο Κουβανός γκαρντ/φόργουορντ στάθηκε στα ματς της Euroleague, αλλά και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τονίζοντας ότι πρέπει να κοιτούν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Οι δηλώσεις του Χάουαρντ Σαντ-Ρος:

Για το ματς: «Ξέραμε ότι είναι δύσκολο στην έδρα της ΑΕΚ. Ξέραμε ότι ήταν σημαντικό να έχουμε τον έλεγχο του ματς. Κάναμε τη δουλειά μας και πήραμε τη νίκη. Οι 14 πόντοι ίσως δεν αντικατοπτρίζουν τη διαφορά».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Θα το δούμε όταν έρθει η ώρα. Κοιτάμε κάθε αντίπαλο ξεχωριστά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο ματς στη Euroleague, παρότι όλοι σκέφτονται τον Ολυμπιακό».

Για την κόντρα με την πρώην ομάδα του: «Έχω σεβασμό για την ΑΕΚ και αυτό ήρθα να δείξω σήμερα. Προσπάθησα φυσικά να παίξω καλά και να βοηθήσω την ομάδα μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ