Λυκογιάννης: «Σε εξαιρετική φόρμα ο Ολυμπιακός, να διαχειριστούμε την απουσία του Λι»

Λυκογιάννης: «Σε εξαιρετική φόρμα ο Ολυμπιακός, να διαχειριστούμε την απουσία του Λι»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Άρης Λυκογιάννης αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό(04/4,17.00), αλλά και για το ξαφνικό πρόβλημα που προέκυψε με τον Άντονι Λι.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το απόγευμα της Δευτέρας(04/4) τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Basket League. Ο τεχνικός του Δικέφαλου, Άρης Λυκογιάννης μίλησε για την αναμέτρηση με τους Περαιώτες, αλλά και για την απουσία του Άντονι Λι, η οποία δημιουργεί νέες συνθήκες.

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ:

«Παίζουμε μετά από καιρό στο γήπεδό μας, απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, με πολύ μεγάλος βάθος, το οποίο τους βοηθά να μπορούν να διαχειριστούν τις απουσίες που έχουν.

Εμείς δυστυχώς είχαμε ένα απρόοπτο της τελευταίας στιγμής με την ασθένεια του Άντονι Λι, οπότε δεδομένα θα έχουμε ένα θέμα μέσα στη ρακέτα. Είχαμε προετοιμαστεί αρκετά καλά όλη την εβδομάδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Πρέπει αυτή τη στιγμή να διαχειριστούμε τη συγκεκριμένη απουσία, να κάνουν όλοι οι παίκτες ένα βήμα μπροστά και να δείξουμε ένα καλό πρόσωπα σε ένα παιχνίδι στο γήπεδό μας μετά από πολύ καιρό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ