Λαρεντζάκης εν όψει Παναθηναϊκού: «Το κίνητρο είναι τεράστιο, έχουμε αρκετή ποιότητα»

Λαρεντζάκης εν όψει Παναθηναϊκού: «Το κίνητρο είναι τεράστιο, έχουμε αρκετή ποιότητα»

Ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στην νίκη επί του Άρη, Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ.

Ο Ολυμπιακός ήταν σοβαρός και ουσιαστικός στo ΣΕΦ επικρατώντας με 89-57 του Άρη, με τους ερυθρόλευκους πλέον να στρέφουν το βλέμμα τους στο ντέρμπι της ερχόμενης Δευτέρας(11/4) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, το οποίο θα κρίνει κατά πάσα πιθανότητα και την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μίλησε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος τόνισε πως το κίνητρο είναι τεράστιο για τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Όσα είπε στην ΕΡΤ ο γκαρντ του Ολυμπιακού: 

«Σε κάθε ματς κερδίζεις πράγματα. Θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι, επιστέφει και ο Κώστας Σλούκας. Πάμε να κερδίσουμε, έχουμε καλή ψυχολογία. Δεν πιστεύω πως κρίνεται ένας τίτλος όπως στην Κρήτη στο Κύπελλο. Η νοοτροπία μας και η ετοιμότητά μας είναι ίδια. Το κίνητρο είναι τεράστιο, έχουμε την ποιότητα και να είμαστε όπως την τελευταία φορά.

Για την προσωπική του απόδοση, όντας ο πρώτος σκόρερ στο ματς με 18 πόντους: «Νιώθωπολύ καλά με το κορμί μου, νιώθω έτοιμος και προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα όποτε μου ζητηθεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ