Παίζει με Ολυμπιακό ο Νέντοβιτς – Ευχάριστα και για Σαντ-Ρος

Παίζει με Ολυμπιακό ο Νέντοβιτς – Ευχάριστα και για Σαντ-Ρος

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό.

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε με θετικό τρόπο τις φετινές του υποχρεώσεις του στη Euroleague, επικρατώντας της Φενέρμπαχτσε με σκορ 62-59 και φεύγοντας με το «διπλό» από την Πόλη.

Τα καλά νέα όμως έρχονται από έναν παίκτη που δεν έπαιξε στο σημερινό (8/4) ματς απέναντι στους Τούρκους. Τον Νεμάνια Νένοβιτς. Ο Σέρβος που είχε χτυπήσει στον αστράγαλο στο παιχνίδι με την Άλμπα πριν δύο μέρες φαίνεται πως είναι καλά και θα αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο βοηθός του Δημήτρη Πρίφτη, Ισίδωρος Κουτσός.

Παράλληλα, ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος, που και εκείνος βγήκε τραυματίας από τον αγώνα με τη Φενέρ, δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο και θα δώσει κανονικά το παρών στο ντέρμπι αιωνίων κόντρα στους Ερυθρόλευκους που αναμένεται να κρίνει το πλεονέκτημα της έδρας.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Ισίδωρος Κουτσός:

Για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε και τη νίκη στην Τουρκία: «Είναι πολύ σημαντικό για μας να κλείσουμε τη χρονιά με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό».

Για τον Σαντ-Ρος και τον Νέντοβιτς: «Προληπτικά ο Σαντ-Ρος έμεινε εκτός για να τον έχουμε στο καλύτερο επίπεδο τη Δευτέρα με τον Ολυμπιακό. Ο Νέντοβιτς όπως έγραψε στο twitter θα παίξει».

Αν ο Παναθηναϊκός αδίκησε τον εαυτό του: «Σίγουρα χάσαμε αρκετά παιχνίδια στον πόντο ή στους δύο-τρεις πόντους. Στοίχησε στην ομάδα η διαφορετική βαθμολογία, αλλά και οι τραυματισμοί. Ο Παναθηναϊκός δε μπορεί να αποδώσει σωστά όταν δεν προπονούνται μαζί οι παίκτες».

Για τον απολογισμό της χρονιάς: «Δε χρειάζεται να κάνουμε τώρα τον απολογισμό για τη Euroleague. Αυτό που μας νοιάζει είναι να έχουμε καλή εικόνα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και για τον κόσμο μας«.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ