Πρίφτης: «Ήταν ιδιαίτερες οι συνθήκες – Αξίζαμε τη νίκη»

Πρίφτης: «Ήταν ιδιαίτερες οι συνθήκες – Αξίζαμε τη νίκη»

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για το διπλό του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε και τόνισε πως η ομάδα του άξιζε την νίκη στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Δημήτρης Πρίφτης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στην Πόλη επί της Φενέρ, στάθηκε στο τρίποντο του Μέικον, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε τη νίκη στο αποψινό ματς.

Ακόμα, ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για τον Χάουαρντ Σαντ Ρος, αλλά και για τη Φενέρ, όπου της ευχήθηκε καλή επιτυχία για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την νίκη. Είναι ωραίο που τελειώσαμε τη σεζόν με μια εκτός έδρας επικράτηση. Ήταν πολύ ιδιαίτερες οι συνθήκες για εμάς, λόγω των απουσιών στη γραμμή των γκαρντ. Δυστυχώς, στο ξεκίνημα του αγώνα χάσαμε και τον Σαντ Ρος.

Έπρεπε να κάνουμε κάποιες προσαρμογές και να παίξουμε αυτό το ματς. Με τον τρόπο που πήγαινε το παιχνίδι, στο φινάλε όλα ήταν θέμα ενός σουτ, μίας κατοχής. Το βάλαμε και κερδίσαμε. Θεωρώ πως αξίζαμε μια νίκη σε αυτό το γήπεδο, γιατί είχαμε χάσει με τον ίδιο τρόπο από την Αναντολού Εφές εδώ. Θέλω να ευχηθώ καλή τύχη στη Φενέρμπαχτσε και στον φίλο μου τον Σάσα για το τουρκικό πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ