Τζέιμς : «Πρέπει να παίζουμε πιο σκληρά στην άμυνα»

Τζέιμς : «Πρέπει να παίζουμε πιο σκληρά στην άμυνα»

Ο Ντελρόι Τζέιμς μίλησε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι η αναμέτρηση με τους Πειραιώτες θα βοηθήσει την Ενωση ενόψει του επαναληπτικού με την Στρασμπούρ.

Στους πολλούς που δέχθηκε η ομάδα του στάθηκε ο Ντελρόι Τζέιμς, μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό με 100-86. Ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε ότι η Ενωση παρουσιάστηκε ανταγωνιστική, αλλά έκανε πολλά λάθη και θα έπρεπε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να παίζουν πιο σκληρά στην άμυνα.

Παρόλα αυτά, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα βοηθήσει την ΑΕΚ να προετοιμαστεί κατάλληλα, ενόψει του επαναληπτικού με την Στρασμπούρ για τα προημιτελικά του Basketball Champions League.

«Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε ανταγωνιστική. Έπρεπε να μειώσουμε τα λάθη και να χάσουμε λιγότερες μπάλες, αλλά και να παίξουμε πιο σκληρά στην άμυνα. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Δεν παίξαμε άσχημα, αλλά αυτό ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι προετοιμασίας για την αναμέτρηση με τη Στρασμπούρ», ανέφερε ο Τζέιμς, που ολοκλήρωσε το ματς με 9 πόντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ