Basket League: MVP της 21ης αγωνιστικής ο Κίνο Κολόμ

Basket League: MVP της 21ης αγωνιστικής ο Κίνο Κολόμ

Ο Κίνο Κολόμ ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της 21ης αγωνιστικής της Basket League, καθώς βοήθησε σημαντικά στην εντός έδρας νίκη της ΑΕΚ επί του Λαυρίου.

Ο Κίνο Κολόμ, που οδήγησε την ΑΕΚ στην εντός έδρας νίκη της ΑΕΚ επί του Λαυρίου, αναδείχθηκε MVP της 21ης αγωνιστικής της Basket League.

Η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ:

«Για δεύτερη φορά την φετινή σεζόν ο Κίνο Κολόμ αναδεικνύεται Stoiximan MVP of the Week!

Ο 34χρονος διεθνής Ισπανός γκαρντ έκανε στην εντός έδρας νίκη της ΑΕΚ επί του Λαυρίου Megabolt με βάση την επίδοση του στην αξιολόγηση την καλύτερη εμφάνιση του στην Stoiximan Basket League, στην οποία αγωνίζεται για πρώτη φορά στην καριέρα του την φετινή χρονιά.

Ο Κολόμ στο ματς για την 21η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του 30ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος συγκέντρωσε 34 βαθμούς στο ranking (23 πόντοι με 4/4 βολές, 2/3 δίποντα, 5/7 τρίποντα, ένα ριμπάουντ, 10 ασίστ, 7 κερδισμένα φάουλ, ένα φάουλ εναντίον, 3 λάθη σε 33’ και 4’’ συμμετοχής) περισσότερους από κάθε άλλο παίκτη στις αναμετρήσεις της Stoiximan Basket League από τις 7 Απριλίου έως χθες 11/4.

Ο Ισπανός γκαρντ είχε αναδειχθεί ξανά Stoiximan MVP of the Week στις 11 Οκτωβρίου 2021, χάρις στους 28 βαθμούς που συγκέντρωσε στην συνάντηση της Ένωσης με την Λάρισα για την 2η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του 30ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Ήταν ο αγώνας εγκαινίων της νέας έδρας της ΑΕΚ του ολυμπιακού κλειστού γυμναστηρίου των Άνω Λιοσίων.

Η ανάδειξη του Stoiximan MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Stoiximan Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ