Ο Πεδουλάκης αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού

Ο Πεδουλάκης αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού

Ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και θα έχει εν λευκώ τη διαχείριση του αγωνιστικού τμήματος και την επιλογή του νέου προπονητή, όπως τονίζουν στην ανακοίνωσή τους οι «πράσινοι».

Επιστροφή Αργύρη Πεδουλάκη στον Παναθηναϊκό! Στο πλαίσιο των σαρωτικών αλλαγών που ανακοίνωσαν οι «πράσινοι», έγινε γνωστό πως ο πρώην προπονητής της ομάδας επιστρέφει, αλλά από το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Μάλιστα, η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού επισημαίνει πως ο Πεδουλάκης θα έχει εν λευκώ τη διαχείριση του αγωνιστικού τμήματος και την επιλογή του νέου προπονητή.

Η ανακοίνωση για τον Πεδουλάκη:

«Από σήμερα Τεχνικός Διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αναλαμβάνει ο κ. Πεδουλάκης, ο οποίος θα έχει εν λευκώ τη διαχείριση του αγωνιστικού τμήματος και την επιλογή του νέου προπονητή.

Στόχος αυτής της κίνησης, είναι η δημιουργία ενός ισχυρού κορμού αθλητών, στον οποίο θα στηριχθεί η ομάδα και συνάμα θα αποτελέσει παρακαταθήκη για το μέλλον, υπό το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς όποτε αυτό προκύψει καθώς και η βελτίωση της εικόνας εν όψει τελικών του Πρωταθλήματος».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ