Βοηθός του Βόβορα στον Παναθηναϊκό ο Σερέλης

Βοηθός του Βόβορα στον Παναθηναϊκό ο Σερέλης

Ο Αργύρης Πεδουλάκης συνεχίζει την στελέχωση του Παναθηναϊκού και όπως όλα δείχνουν ο Χρήστος Σερέλης θα είναι βοηθός του Γιώργου Βόβορα στον πάγκο του «τριφυλλιού» αφήνοντας έπειτα από πάρα πολλά χρόνια το Λαύριο.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις αλλαγές μετά την απομάκρυνση των Δημήτρη Πρίφτη, Δημήτρη Διαμαντίδη και Φραγκίσκου Αλβέρτη, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να έχει σηκώσει… μανίκια και να έχει πιάσει δουλειά άμεσα.

Ο «Άρτζι» έχει ως εκλεκτό του για τον πάγκο της ομάδας τον Γιώργο Βόβορα, που διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις μαζί του και φυσικά γνωρίζει την κατάσταση που επικρατεί στους Πράσινους, όντας προπονητής της ομάδας για ένα διάστημα την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Ωστόσο, ο Πεδουλάκης δεν σταματά εκεί, καθώς όπως όλα δείχνουν κατάφερε να πείσει τον Χρήστο Σερέλη να αφήσει το αγαπημένο του Λαύριο έπειτα από πάρα πολλά χρόνια και να γίνει ο βοηθός του Βόβορα στον Παναθηναϊκό!

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως ίσως αποχωρήσει ο Βασίλης Σίμτσακ από τη θέση, με το ενδεχόμενος ακόμη μίας προσθήκης στο τεχνικό τιμ να είναι ανοιχτό. Ο Σερέλης αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο Κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στο Λαύριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ