Καμπερίδης: «Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλο αποτέλεσμα»

Καμπερίδης: «Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλο αποτέλεσμα»

Ο Γιώργος Καμπερίδης μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Απόλλων Πάτρας, ενώ τόνισε και την ανάγκη που έχει η ομάδα του για την νίκη προκειμένου να μην χάσει και άλλο έδαφος στην «μάχη» που δίνει για είσοδο στα play off.

Ο ΠΑΟΚ διασταυρώνει τα ξίφη του με τον Απόλλων Πάτρας στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Basket League. Ο άσος του Δικεφάλου, Γιώργος Καμπερίδης μίλησε για την αναμέτρηση κόντρα στους Πατρινούς, τονίζοντας την ανάγκη που έχει ο ΠΑΟΚ για την νίκη, προκειμένου να μην χάσει και άλλος έδαφος στη μάχη για τα play offs.

«Θα ξεκινήσω με μία προσωπική εμπειρία. Πήγα στο γήπεδο της Τούμπας το βράδυ της Πέμπτης για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μαρσέιγ. Πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και για εμάς τους αθλητές είναι πάντα ωραίο να αγωνιζόμαστε σε γεμάτο γήπεδο», ανέφερε ο Γιώργος Καμπερίδης στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και πρόσθεσε:

«Εμείς είχαμε την ευκαιρία να το ζήσουμε αυτό στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον Άρη και ελπίζω ότι θα το ζήσουμε ξανά φέτος, είτε στα παιχνίδια που έμειναν ως την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, είτε στα πλέι οφ.

Για να φτάσουμε ως εκεί όμως, θα πρέπει να δείξουμε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και να πάρουμε αποτελέσματα. Αυτό ακριβώς πρέπει να κάνουμε στα παιχνίδια που απομένουν, βλέποντας κάθε ένα παιχνίδι ξεχωριστά και ξεκινώντας από τον αγώνα με τον Απόλλωνα.

Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που κάνουμε στην προπόνηση, όπου δουλεύουμε καλά και να τα βγάλουμε στο γήπεδο. Αν το κάνουμε αυτό θα έρθει η νίκη.

Ο Απόλλωνας είναι μία ομάδα που παίζει με ενέργεια. Πρέπει να έχουμε εμείς τον έλεγχο, να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και θα έρθει το αποτέλεσμα. Έχουμε μία σειρά πολύ σημαντικών αγώνων μπροστά μας, έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε αποτελέσματα, αλλά πρέπει πάντα να είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στο επόμενο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ