Δυνατά για Σίβα ο Παναθηναϊκός (vid)

Δυνατά για Σίβα ο Παναθηναϊκός (vid)

Σε επαφές με τον πρώην άσο της Άλμπα Βερολίνου, Πέιτον Σίβα, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός που ψάχνεται για την απόκτηση πλέι μέικερ.

Στην αγορά για την απόκτηση πλέι μέικερ συνεχίζει να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός που φαίνεται πως έχει στο στόχαστρό του τον Πέιτον Σίβα. Ο 31χρονος άσος έγινε γνωστός στην Ευρώπη κυρίως από τη θητεία του στην Άλμπα Βερολίνου με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε για πέντε χρόνια, τα δύο στην Euroleague και τα τρία στο EuroCup.

Το όνομα του Σίβα δεν είναι άγνωστο στους «πράσινους» και στον Γιώργο Βόβορα αφού αποτέλεσε έναν παίκτη που είχε ξεχωρίσει ο Ρικ Πιτίνο κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Παναθηναϊκό ενώ ο Αμερικανός τεχνικός είχε τον Σίβα στο κολέγιο του, το Louisville, από το 2009 μέχρι και το 2013.

Τη φετινή σεζόν ο Σίβα αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας με τους Νew Zealand Breakers, με τους οποίους σε 23 παιχνίδια είχε 11,8 πόντους και 4,9 ασίστ σε 27 λεπτά συμμετοχής ενώ τη σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε στο ΝΒΑ και τους Πίστονς όπου σε 24 παιχνίδια κατέγραψε 2.3 πόντους κατά μέσο όρο.

Ο παίκτης βρίσκεται τις τελευταίες μέρες σε επαφές με τον Παναθηναϊκό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν πολύ καλή γνώμη για την περίπτωσή του και θεωρούν πως μπορεί να ενισχύσει σημαντικά το «τριφύλλι» μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ