Ψάχνει «κόλπο» με Γιώργο Καλαϊτζάκη ο Παναθηναϊκός, «κλεισμένος» ο Παναγιώτης

Ψάχνει «κόλπο» με Γιώργο Καλαϊτζάκη ο Παναθηναϊκός, «κλεισμένος» ο Παναγιώτης

Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει σε όλα για την απόκτηση του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, ενώ είναι πιθανό να κινηθεί για την απόκτηση και του Γιώργου το καλοκαίρι.

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε μεγάλες αλλαγές μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την κανονική διάρκεια της Basket League, με τους Γιώργο Βόβορα και Αργύρη Πεδουλάκη να αναλαμβάνουν τα ηνία του συλλόγου.

Ο Πεδουλάκης στον ρόλο του τεχνικού διευθυντή έχει τον απόλυτο έλεγχο και ψάχνεται έντονα για την ενίσχυση του ρόστερ τόσο άμεσα, αλλά και ενόψει καλοκαιριού. Ο «Άρτζι» φέρεται να αναζητά έναν ξένο πλέι μέικερ από το «πάνω ράφι» για το φινάλε της φετινής σεζόν και τους τελικούς, όμως ταυτόχρονα έχει «δουλέψει» την περίπτωση του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη για το καλοκαίρι. Και όχι μόνο…

Ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ θεωρείται σχεδόν κλεισμένος για το καλοκαίρι και οι «πράσινοι» κάνουν έντονες προσπάθειες αυτές τις μέρες για να τον φέρουν άμεσα στην Αθήνα, προκειμένου να είναι διαθέσιμος και για τους τελικούς. Παρόλα αυτά ακόμη κι αν δεν γίνει το τριφύλλι έχει συμφωνήσει σε όλα με την πλευρά του και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση.

Το μεγάλο «κόλπο» που ψάχνεται να κάνει ο Πεδουλάκης για το καλοκαίρι όμως δεν είναι άλλο από τον αδερφό του Παναγιώτη, Γιώργο Καλαϊτζάκη. Οι πράσινοι ενδιαφέρονται έντονα για την απόκτηση του και ετοιμάζουν κίνηση, με τον ίδιο τον παίκτη όμως να φαίνεται προς το παρόν πως έχει το μυαλό του να μείνει στο ΝΒΑ.

Ο Καλαϊτζάκης που άρχισε τη σεζόν με τους Μιλγουόκι Μπακς και την ολοκλήρωσε με τρομερές εμφανίσεις με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ είναι ένας παίκτης που αρέσει πολύ στον Πεδουλάκη και θα κάνει την προσπάθεια του, με σκοπό να φέρει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό και τα δυο αδέρφια. Ο Έλληνας τεχνικός διευθυντής πιστεύει τόσο στο ταλέντο τους, αλλά και στην εξέλιξη τους, για αυτό τον λόγο θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Γιώργο και σε περίπτωση που δεν βρει αυτό που ψάχνει στο ΝΒΑ θα κάνει την κίνηση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ